Προϊόντα

Νέο Digital Δυναμόκλειδο Norbar Αγγλίας

Ηλεκτρονικό Δυναμόκλειδο Νorbar Αγγλίας ClickTronic, Πιστοποιημένη ακρίβεια +/-3%

Hλεκτρονικό Δυναμόκλειδο Click Type, NORBAR Αγγλίας ClickTronic Mοντέλα:(10-50N.m 3/8 Καρέ) (20-100N.m 1/2 Καρέ) (40-200N.m 1/2 Καρέ) (60-340N.m 1/2 Καρέ).

Digital και ακριβές με πιστοποιητικό +/-3% μεγάλη ευκολία στην χρήση επαγγελματική ποιότητα μοναδική σχεδίαση ανθεκτική κατασκευή μεγάλης αντοχής καστάνια, δεξιά αριστερή μέτρηση ροπής, επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου, εύκολη εναλλαγή σε όλες τις μονάδες μέτρησης ροπής.

Το ολοκαίνουριο δυναμόκλειδο της Norbar Αγγλίας φέρνει όλη την σημερινή τεχνολογία και την εφαρμόζει σε ένα δυναμόκλειδο,

για πρώτη φορά δυναμόκλειδο επανασχεδιάζετε εξολοκλήρου από την αρχή για να δημιουργηθεί ένα τόσο σύγχρονο εργαλείο ροπής,για τον απλό χρήστη που δεν θέλει να αφήσει τίποτα στην τύχη και ζητάει ακρίβεια και ευκολία στην χρήση από τα εργαλεία του.

Το ClicTronic έχει δημιουργηθεί να συνδυάσει την αξιοπιστία των click δυναμόκλειδων μαζί με την ακρίβεια ενός ηλεκτρονικού μηχανισμού. Το αποτέλεσμα είναι ένα ακριβές , ανθεκτικό, άνετο και εύκολο στη χρήση δυναμόκλειδο .

Η ψηφιακή οθόνη παρέχει στο χρήστη μια πιο σαφή και εύκολη στο διάβασμα κλίμακα και συμβάλλει σημαντικά στη μείωση των σφαλμάτων. Η νέα ψηφιακή οθόνη μπορεί επίσης εύκολα να αλλάξει κατ επιλογή την μονάδα μέτρησης της ροπής. Η μπαταρία του ClickTronic είναι επαναφορτιζόμενη λιθίου υψηλής ποιότητας και μεγάλης αντοχής.